Česká asociace fotbalových hráčů

Prohlášení ČAFH k registraci nového subjektu - Hráčské fotbalové unie

img-36e7e2f1614175ed75e0fa2fab3ea541.png
23.02.2017

Vážení a mílí členové České asociace fotbalových hráčů,

rádi bychom vás informovali, a předešli tak nedorozumění, že dne 10.2. 2017 byl do obchodního rejstříku zapsán nový subjekt: Hráčská fotbalová unie z.s. Dle předběžných informací je předsedou tohoto nově registrovaného spolku Tomáš Pešír. Současný zaměstnanec FAČR. Unie navíc má oficiálně sídlit na Strahově a tak není těžké si domyslet, kdo za projektem stojí.

Tomáš Pešír je bývalý člen České asociace fotbalových hráčů, který se po ukončení vzájemné spolupráce vyjadřoval k naší asociaci kriticky a opakovaně se snažil poškodit dobré jméno ČAFH. V současné době mezi Tomášem Pešírem a ČAFH neexistují žádné vazby, stejně tak neexistuje žádný vztah mezi ČAFH a nově registrovaným spolkem.

Rádi bychom vás i širokou veřejnost ujistili, že i nadále budeme pokračovat v naší práci, hájit vaše zájmy a kultivovat fotbalové prostředí. Děláme to již více než 6 let, pro téměř třináct set fotbalových hráčů a hráček. Máme velmi silné zázemí, know-how a podporu Mezinárodní federace profesionálních fotbalistů (FIFPpro), která celosvětově zastupuje více 65 tisíc hráčů. Ať už se za novým subjektem rýsuje jakákoliv aktivita, chceme vás ujistit, že ČAFH byla první hráčskou asociací v ČR a jedničkou zůstane.

Děkujeme za vaší důvěru.

Markéta Haindlová